Modele de spiciuri

Daca s-ar face o reclama, ar fi: cum sa te ingrasi 50 de kilohgrame dans numai 4 minerai de machiaj. Fantastique! Uite-l PE Gary Oldman intr-o pauza de filmare. Cum sa nu-l iubesti, ha?! În ciuda avertismentelor puţin transparente (nuuuu! nu te Duce!! e un film extrem de Prost!!!), am fost (că Era vorba de oz, de Franco, de magie). AM întâmpinat apoi cu stoïcisme privirea prietenului Care mĂ atenţionase, şi Care mĂ aştepta cu privirea de « eu ţi-AM ZIS, Dar tu, Betmen, Betmen ». CEA mai buna regie-pentru « forme de l`eau », Guilermo del Toro, la primul Oscar. Un si plans Poutine. En sfarsit, avem si Noi niste romani cu Sanse la Oscar! La categoria, « cel mai bun film Strain », candideaza « sur le corps et l`âme », Baietii AIA cu Marele hit « Super femei ». Ma gandesc ca au scris vreo PIESA despre bikini si femei la Plaja, iar niste straini au numit filmul dupa EI. Ma dezumflu Poutine cand aflu ca nu e vorba despre Trupa Noastra. Romanii Astia nu sunt apreciati la adevarata Lor valoare. L`heure la plus sombre Gary Oldman e Genial, pentru El ma UIT si Sper sa castige. Dans timp ce Juca rolul lui Churchill a Fumat peste 400 de trabucuri, (« m-am intoxicat cu nicotina »), si a stat PE Borsec réel al lui Churchill, DIN Refugiul subteran. « Scaunul avea gratter in piele, facute de unghiile lui Churchill. » Treaba asta m-a impresionat.

CEA mai buna imagine-« Blade Runner: 2049 », Roger Deakins-nominalizat a paisprezecea OARA. « Nu trebuie sa FIM suparati ca suntem perceputi in primul rand ca o Tara cu Tigani, Cu copii de Strada, Cu Caini vagabonzi si cu coruptie. Nu trebuie sa FIM suparati PE EI, pentru ca este clar ca Noi am creat aceasta asociere. Cum stau produsele PE raft, ASA stau si tarile in mintea Marilor investitori, a grupurilor mari de Turisti. Asta e foarte importante sa intelegem. Imaginea unei tari si brandul unei tari afecteaza foarte multe categorii. Afecteaza économique Tara. Cu Cat Tara are o imagine mai Frumoasa si mai spectaculoasa cu atat atrage investitori si Turisti, si cu atat ISI vinde mai usor marfurile dans afara. Dar mai este un aspect foarte important. CEI DIN Alte tari Scot pasaportul cu Mandrie, Cu demnitate. EI bine, Noi scoatem pasaportul Ala PARCA cu Musca PE caciula, avem ASA un sentiment de Jena « . Cine poate initiatives aceasta miscare salvatoare? «Acest proiect este un proiect Politic, nu e un proiect al Societatii civile, nici al profesionistilor in comunicare.

E un proiect in care cineva cu Mare putere de decizie sa spuna: «asta e Proiectul meu, cred in El. E Proiectul prin care eu voi intra in Istoria acestui Neam». Ar putea Lupta pentru identitatea acestei tari si va incerca nu sa creeze o imagine falsa afara si sa spuna ca nu e adevarat, n-avem Tigani si n-avem copii ai strazii.